Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Over ons

Dierenkliniek Axel-Hengstdijk heeft twee locaties, in Axel en Hengstdijk. We werken hier met een klein team met veel plezier aan de gezondheid van huisdieren.

We doen er alles aan om uw huisdier op zijn/haar gemak te stellen en hem beter te maken als er iets aan de hand is. Daarvoor hebben we moderne apparatuur en operatietechnieken in huis. Ook beschikken we over de meest actuele kennis en hebben een flink pak aan ervaring in diergeneeskunde.

Ons team bestaat uit dierenartsen Herbert Bruinenberg, Jaak Ryckbosch, Sabine Broekaart, Marco Rietbergen en assistentes Wendy de Schepper, Gemmy Verstraten en Felle de Baerdemaeker.

We stellen ons graag voor!

Dit zijn wij

Herbert Bruinenberg

Dierenarts

Afgestudeerd in 1999, Diergeneeskunde Gent | in 2003 als één van de eerste dierenartsen in Nederland begonnen met kijkoperaties | deed extra opleiding kattengeneeskunde aan de universiteit van Sydney | hobby’s: hardlopen (lange afstand) met zijn Drentsche Patrijshond, skiën

Jaak Ryckbosch

Dierenarts

Afgestudeerd in 2007, Diergeneeskunde Gent | verdere opleidingen: echografie en orthopedie | vrije tijd: sporten, zoals kiten aan de (Zeeuwse) kust en motorrijden op een circuit

Sabine Broekaart

Dierenarts

Afgestudeerd in 2017, Diergeneeskunde in Gent | interesses: interne geneeskunde, dermatologie, konijnen en knaagdieren | ook buiten werktijd graag in de weer met dieren en trotse eigenaresse van een hond en twee konijnen | houdt van lekker eten

Marco Rietbergen

Dierenarts

Wendy de Schepper

Assistente

Sinds 1998 in de praktijk | administratie, gedragsadviseur en diabetes consulent

Gemmy Verstraten

Assistente

Sinds 2018 in de praktijk als assistente

Felle de Baerdemaeker

Assistente

Sinds 2021 in de praktijk als assistente | opleiding agro- en biotechnologie (afgestudeerd in dierenzorg) | hondentrimmer

Cat friendly clinic

Onze praktijk is een Cat friendly clinic. Dat keurmerk houdt in dat we een bezoekje van uw kat aan onze praktijk zo aangenaam mogelijk maken. De meeste katten zijn niet graag van huis en een nieuwe omgeving kan stress veroorzaken. We zorgen dat uw kat zich op zijn gemak voelt in een kat-vriendelijke omgeving, bijvoorbeeld door een speciale inrichting van onze wachtruimte apart van andere dieren. Ook weten we wat we moeten doen om uw kat op z’n gemak te stellen.

Over de praktijk

Dierenkliniek Axel-Hengstdijk is sinds 1903 gevestigd in Axel. De nieuwe praktijk aan de Oude Spoorbaan in Axel is op 25 juni 2012 geopend. Hier hebben we letterlijk de ruimte voor de beste zorg voor uw dier.

Sinds 1 januari 2019 zijn Dierenkliniek Hengstdijk en Dierenkliniek Axel officieel verbonden, na jarenlange intensieve samenwerking. Op beide locaties worden spreekuren gehouden, op afspraak.