Headerafbeelding
Online afspraak maken phoneicon 0115 561 488

Zoeken

Zie ook...

Over ons

Dierenarts Herbert Bruinenberg
Buiten de alledaagse diergeneeskunde hou ik me meer bezig met de zachtere weefsels, de weke delen. Mijn interesse gaat uit naar kijkoperaties zoals laparoscopie (buik) en endoscopie (maag en darm). Steeds vaker wordt er voor sterilisaties bij honden en katten voor een kijkoperatie gekozen. Bioptname en andere operaties zijn ook mogelijk, denk hierbij bijvoorbeeld aan het vastzetten van de maag bij grotere hondenrassen om een maagkanteling tegen te gaan. Ik probeer vrijwel elke nieuwe cursus op dit gebied te volgen. In 2011 volgde ik met goed gevolg via lange afstandsonderwijs een jaaropleiding kattengeneeskunde -een van mijn andere interessegebieden- aan de universiteit van Sydney.
Buiten de diergeneeskunde sport ik regelmatig, hardlopen (liefst de lange afstand, heel soms een marathon) en skiën doe ik erg graag.

Dierenarts Jaak Ryckbosch
Dierenarts Jaak Ryckbosch legt zich naast de eerstelijns diagnostiek van de kleine huisdieren ook toe op de echografie van de kleine huisdieren waarvoor recent nog een 4-daagse cursus in Gent voor is gevolgd. Daarnaast is hij ook geïnteresseerd in orthopedie. Voornamelijk knieoperaties en botbreuken worden regelmatig door ons uitgevoerd. Hiervoor zijn verschillende cursussen in binnen en buitenland gevolgd (o.a. AOvet cursussen in Leeds). In zijn vrije tijd gaat hij regelmatig sporten en occasioneel een circuitdag met de motor.

Dierenarts Sabine Broekaart
Mijn naam is Sabine Broekaart. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Gent. Na mijn Studies ben ik een poosje in België gebleven om daar in de praktijk aan de slag te gaan. Sinds juli 2018 vervoeg ik het team van Dierenkliniek Axel, hier houd ik mij vooral bezig met de eerstelijns diergeneeskunde. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde school ik me regelmatig bij. Mijn intresses zijn zeer divers maar gaan in het bijzonder uit naar de interne geneeskunde, dermatologie, konijnen en knaagdieren.

Wendy de Schepper, Moniek Poppe en Gemmy Verstraten
 vormen samen het team van dierenartsassistenten.

Bij onze asssistenten kan u terecht voor al uw vragen rondom voeding en gedrag, zowel bij honden en katten. Zij staan ook in voor de organisatie van de puppymiddagen. Mocht uw hond of kat problemen vertonen met onzindelijkheid, agressie- of rangordeproblemen, aarzel dan niet om hen om advies te vragen.


Wendy de Schepper
Ik ben Wendy de Schepper, woonachtig in Westdorpe samen met mijn man en vier kinderen, en huisdieren (drie honden, twee katten en een groep konijnen).
Sinds 1998 werkzaam in de praktijk. Vooraf de opleiding diermanagement afgerond. In de loop der tijd verschillende bijscholingen gedaan.
Altijd een enorme passie voor dieren gehad, en de combinatie mens-dier maakt het werk in de praktijk erg leuk.
Bij mij kunt u specifiek terecht voor vragen over voeding, advies over (probleem)gedrag bij hond en kat, financiële vragen en sinds kort ben ik diabetes consulente voor hond en kat.


Moniek Poppe
Mijn naam is Moniek Poppe, ik ben 29 jaar oud en woon in Axel. Van jongs af aan heb ik altijd gezegd dat ik met dieren wilde werken. Dit was dan ook de reden dat ik als 11 jarige naar de overkant ging om dierverzorging te kunnen volgen op het Groencollege in Goes. Na de middelbare school ben ik gaan studeren voor dierenartsassistent en deze opleiding heb ik aan het Groenhorst College in Barneveld afgerond. Na deze opleiding ben in nog verder gaan studeren voor diermanagement. Uiteindelijk ben ik na mijn studies bij Dierenkliniek Axel terecht gekomen. Hier heb ik het erg naar mijn zin.
Gemmy Verstraten
Ik ben Gemmy Verstraten, ik kom uit Koewacht en ben sinds februari 2018 werkzaam bij Dierenkliniek Axel, waar ik het erg naar mijn zin heb en me vrijwel meteen thuis voelde. Ik heb van kleins af aan al een passie voor dieren gehad en naarmate ik ouder werd heeft dat zich meer en meer ontwikkeld, tot zoverre dat ik elk dier erg leuk vindt, of dat nu een reptiel, spin, vogel of zoogdier is. Ik heb de opleiding Dierenhouderij MBO niveau 3 in 2017 afgerond en ben nu intern aan de opleiding paraveterinair dierenartsassistent MBO niveau 4 bezig.